ΣΕΛΙ. Ένα συλλεκτικό νερό… 12 αστέρων και διεθνών βραβείων!

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΣΕΛΙ συνεχίζει να βραβεύεται για την ανώτερη ποιότητα και γεύση του και σήμερα μετράει 12 αστέρια από το Διεθνή Οργανισμό Ποιότητας και Γεύσης ITQI. Για 3 συνεχείς χρονιές απέσπασε την ανώτατη διάκριση 3 αστέρων και γι’ αυτό το 2017 κέρδισε το Crystal Award, ενώ το 2018 έβαλε στη συλλογή του άλλα 3 αστέρια.

Παράλληλα, από το 2016 έως και σήμερα, το ΣΕΛΙ κατακτά το Χρυσό Βραβείο Ποιότητας στον διακεκριμένο διεθνή διαγωνισμό Monde Selection ενώ φέτος έλαβε και την ανώτερη διάκριση The International High Quality Trophy που απονέμεται σε προϊόντα που έχουν φτάσει σε υψηλό επίπεδο ποιότητας για 3 συναπτά έτη.

Αδιαμφισβήτητα η ανώτερη ποιότητα και η υπέροχη γεύση του φυσικού μεταλλικού νερού ΣΕΛΙ κάθε χρόνο ξεχωρίζει σε διεθνείς διαγωνισμούς όπου η γευστική δοκιμή είναι τυφλή και λαμβάνουν μέρος chef και σομελιέ από όλον τον κόσμο.

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΣΕΛΙ με τα υψηλά standards παραγωγής, τη μοναδική του σύσταση και την απαλή του γεύση αυξάνει τη συλλογή των βραβείων του σε διεθνείς διαγωνισμούς αποδεικνύοντας ότι ανήκει στα κορυφαία νερά παγκοσμίως.