Βραβεία

ΣΕΛΙ SITE

Το 2017 το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΣΕΛΙ έλαβε την ύψιστη διάκριση αποσπώντας το βραβείο Crystal Award/Κρυστάλλινης Γεύσης στον διαγωνισμό ανώτερης γεύσης που διοργανώθηκε από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας, ITQI (www.itqi.com). Η ύψιστη αυτή διάκριση απονέμεται σε επιλεγμένα προϊόντα που πετυχαίνουν για τρεις συνεχόμενες χρονιές να συγκεντρώσουν 3 χρυσά αστέρια για την εξαιρετική ποιότητά τους και γεύση.

Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας με έδρα τις Βρυξέλλες, είναι ο κορυφαίος οργανισμός που έχει ως στόχο τη δοκιμή και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο.

Οι διακρίσεις ωστόσο για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΣΕΛΙ δεν σταματούν εδώ, καθώς, ανάλογης διάκρισης έτυχε και στον διαγωνισμό που διοργανώθηκε από το Διεθνές Ινστιτούτο Ποιότητας, Monde Selection (http://www.monde-selection.com/en/) αποσπώντας το χρυσό βραβείο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Το διεθνές Ινστιτούτο Ποιότητας, Monde Selection, έχει έδρα τις Βρυξέλες και για περισσότερα από 50 χρόνια ειδικεύεται αποκλειστικά στον έλεγχο και ανάλυση καταναλωτικών αγαθών απ’ όλο τον κόσμο, με σκοπό τη χορήγηση διεθνούς φήμης βραβείων ποιότητας.